OVER MIJ

Mijn naam is Mariska van der Neut. Haken is mijn grote passie. Ik vind het een geweldige uitdaging om een patroon voor een goed zittend kledingstuk te ontwerpen. In mijn webshop vind je mooie patronen voor gehaakte kledingstukken. Tijdloos, maar toch modern én op verschillende haakniveaus. Je vindt in mijn webshop altijd een leuk patroon dat ook jij kunt maken.

Mijn passie voor haken begon toen ik met mijn gezin in Zweden woonde. Sindsdien haak ik écht iedere dag. Na onze 3 jaar in Zweden woon ik sinds de zomer van 2016  weer met mijn gezin in Nederland.

Haakinspiratie uit de natuur

De inspiratie voor mijn haakpatronen haal ik uit de natuur. Ik ben een echt buitenmens en geniet van hardlopen, wandelen, yoga en cross trainen met de Elliptigo (crosstrainer voor buiten). Zelf gebruik ik voor mijn haakwerk dan ook graag natuurlijke tinten. Door het haken met verschillende garens geef ik een kledingstuk steeds weer een andere uitstraling.

Patronen voor gehaakte kleding en woonaccessoires

Haken geeft mij rust en ontspanning. En ik vind het erg leuk om anderen te inspireren en verras graag iemand met een zelfgemaakt cadeau. Daarom vind je ook patronen voor hippe gehaakte woonaccessoires in mijn webshop.

Volg me op Facebook en Instagram

Wil je mijn haakwerk bekijken en inspiratie opdoen? Op mijn blog, Facebookpagina en Instagram deel ik al mijn haakcreaties en haakervaringen. En héél af en toe brei ik iets. Want breien, dat is voor mij de volgende uitdaging.

Klik op de onderstaande knoppen om mijn social media kanalen te volgen.